✔ Product uit Zuid-Korea ✔ Taai en verslavend, perfect voor tteokbokki ✔ Glutenvrij
De Koreaanse Rijst Cake Sticks zijn chewy en perfect voor tteokbokki, Korea's iconische pittige gerecht. Gemaakt van hoogwaardig rijstmeel, zijn deze glutenvrije cakes ideaal om sterke smaken op te nemen en Koreaanse gerechten te creëren.
Bevat: Ethylalcohol Gekoeld product: Koop een diepvriespakket bij het afrekenen
Ingrediënten
Koreaanse rijst, geraffineerd zout, ethylalcohol
Voedingswaarden
Per 100 g
Energie
916 kJ / 219 kcal
Vetten
0.1 g
waarvan verzadigd
0 g
Koolhydraten
51 g
waarvan suikers
0 g
Eiwitten
3 g
Zout
0.69 g
.
Bereiding
Spoel de rijstkoekjes af met water en laat ze uitlekken. Laat ze sudderen in hete peperpasta, suiker en water in een koekenpan, breng het aan de kook. Voeg groenten of plantaardige eiwitten toe voor een traditionele tteokbokki. Extra tips: geniet ervan met onze veganistische Kimchi!